Tel: 022 82 90 01, 022 73 72 03, Email: anticamera@inn.md

Mulțumiri pentru donația electrocoagulatorului

Cu deosebită considerație pentru Ambasada Republicii Populare Chineze în R. Moldova, împărtășim evenimentele marcante din viața colectivului INN.

Din respect față de colectivul INN și cu gratitudine față de prof. Grigore Zapuhlîh în special, Ambasada Republicii Populare Chineze a donat un aparat modern pentru electrocoagulare de ultima generație, model Nelson Deluxe, producator Aesculap AG, Germania. 

Aparatul este un dispozitiv foarte necesar în Sala de Operatție, cu diverse regimuri de coagulare mono- și bipolară, cu posibilitatea de a fi dotat ulterior cu funcția de coagulare făăa contact, așa-numita Argon-coagulare. Nelson Deluxe este un model sofisticat, dotat cu caracteristici unice pentru siguranța pacientului și a personalului medical în timpul intervențiilor chirurgicale. Acest model este frecvent întalnit în sălile de operație din cele mai renumite clinici din Germania, Austria, Elveția și alte țări europene, ceea ce confirmă calitatea aparatului la cele mai înalte standarde contemporane.

Cu siguranță, utilizarea electrocoagulatorului Nelson Deluxe în operațiile neurochirurgicale va permite atingerea unui alt nivel de incizie în operație, o incizie mult mai fină, versatilă, mult mai puțin traumatizantă pentru pacient, astfel ca să se reducă timpul de recuperare după intervenția chirurgicală.

Aducem mulțumiri Ambasadei RPC în Moldova pentru acest prețios cadou.