Tel: 022 82 90 27 , Email: anticamera@inn.md

Începând de mâine, 19 mai, Institutul de Neurologie și Neurochirurgie relansează gradual unele servicii medicale

În scopul executării Ordinului Ministerului Sănătății nr. 471 din 16 mai și Hotărârii Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică nr.10 și 11 din 15.05.2020, începând cu data de 19 mai, unele servicii medicale programate prestate în Institutului de Neurologie și Neurochirurgie „Diomid Gherman”, care au fost limitate pe durata stării de urgență, pentru a preveni răspândirea infecției cu noul Coronavirus, vor fi relansate gradual.

La prima etapă, va fi reluată activitatea secției consultative, prin redeschiderea cabinetelor consultative: Neurologie, Vertebroneurologie, Oftalmologie, Cabinetul Ultrasonografie, și Duplex 2D, Vase Cerebrale și a unui registrator medical.

La fel, începând cu 19 mai, vor fi relansate și serviciile de chirurgie de o zi, intervențiile chirurgicale la pacienții cu risc anestetic mic.

De asemenea, va fi restabilită activitatea de neurorecuperare precoce în secția Neurourgență.

Totodată, se redeschide și un post din secția Neurologie Vasculară și Extrapiramidală.

Menționăm că activitatea consultativă se va efectua STRICT ÎN BAZA PROGRAMĂRII PREALABILE cu respectarea strictă a măsurilor de precauție împotriva virusului COVID-19, la numerele de telefon:

Registratura INN:0-22-80-80-20

În scopul prevenirii riscului de infectare cu Coronavirus de tip nou (COVID – 19), vor fi menținute în continuare măsurile de supraveghere, consultațiile la distanță, prin telefon, pagini în rețele de socializare, în vederea asigurării continue a tratamentului de susținere, în cazul maladiilor cronice, inclusiv minimalizarea vizitelor în instituția medico-sanitară.

Administrația INN vă îndeamnă la calm și responsabilitate!