Ședință de instruire anticorupție-17.04.2019

Astăzi, 17 aprilie 2019, angajații IMSP Institutul Neurologie și Neurochirurgie ”Diomid Gherman” au participat la ședința de instruire anticorupție, desfășurată de către reprezentanții Centrului Național Anticorupție (CNA), în cadrul instituției.

 

Instruirea a avut scop informarea angajaților referitor la instrumentele de prevenirea și reducere a fenomenului de corupție, măsurile de asigurare a integrităţii profesionale, responsabilitatea managerială privind asigurarea integrităţii instituţionale, dar și cum influențează aceste aspecte la îmbunătățirea continuă a calității asistenței medicale acordate populației, H.G. nr.892 din 12.09.2018 privind aprobarea Planului sectorial de acțiuni anticorupție în domeniul sănătății și asigurării obligatorii de asistență medicală pentru anii 2018-2020.

Ședința de instruire a fost desfășurată în contextul Campaniei de informare și sensibilizare cu genericul „Corupția dăunează grav sănătății”, organizată de Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale (MSMPS) și Centrul Național Anticorupție (CNA), în baza unui acord de colaborare.