Tel: 022 82 90 27 , Email: anticamera@inn.md

Vicedirectorul INN, Octavian Misic, a primit titlul onorific de „OM EMERIT”

Pentru munca îndelungată și prodigioasă în domeniul ocrotirii sănătății, contribuție substanțială la implementarea formelor și metodelor avansate de tratament și pentru dăruirea și abnegația manifestate în actul medical, Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a oferit titlul onorific de „OM EMERIT”,  vicedirectorului medical al Institutului de Neurologie  și Neurochirurgie „Diomid Gherman”, doctor în științe medicale, neurologul de categorie superioară, Octavian Misic.
Primele studii medicale le-a făcut  la Orhei, începând din anul 1989 la Colegiul Medical. În anul 1993 a intrat la Facultatea de Medicină a USMF, pe care a absolvit-o în 1999. Din anul patru, fiind student, a început deja să activeze la Institutul de Neurologie şi Neurochirurgie, în calitate de asistent medical. Ulterior, până în anul 2002 a făcut studii postuniversitare prin rezidenţiat  la specialitatea neurologie timp de trei ani şi imediat după aceea  a fost angajat ca medic ordinator la Institutul de Neurologie şi Neurochirurgie, secţia Neurologie Generală.
A pus baza Cabinetului consultativ de vertebro-neurologie, după care din martie 2014 a devenit director-adjunct medical al Institutului de Neurologie şi Neurochirurgie.
Abia împlinise 15 ani când am păşit în lumea medicinii, dar era sigur că acesta este domeniul în care se va regăsi. Neurologia l-a captivat prin faptul că sistemul nervos este cel mai complicat sistem şi dirijează absolut toate organele şi sistemele iar vertebroneurologia a devenit pentru el şi un hobby, e domeniul care l-a cucerit.