Отправить запрос
CHESTIONARUL PACIENTULUI CU PARKINSON
dorina.blindescu93@gmail.com (без совместного доступа) Сменить аккаунт
Черновик сохранен.
INSTRUCȚIUNI PENTRU PACIENT
Sunteți invitat să completați următorul chestionar care a fost creat pentru a aprecia modul în care boala Parkinson afectează viața Dvs de zi cu zi. Acest chestionar este o unealtă ce ne va permite să formăm un diagnostic detaliat a bolii Dvs și ne va ajuta la ameliorarea tratamentului.

Completarea chestionarului poate dura aproximativ 1-2 ore. Respectiv, sunteți rugat să vă instalați comod în fața calculatorului sau tabletei. Dacă întâlniți unele dificultăți la utlizarea acestor aparate, rugați o rudă de încredere, care se pricepe, să vă ajute la completare. Întrucât ar fi necesar de a efectua unele notițe pe parcursul rezolvării chestionarului, vă sugerăm să aveți la dispoziție un stilou, o foaie și o mașină de calculat.

Chestionarul este constituit din întrebări cu variante multiple de răspuns sau cu spațiu dedicat unor răspunsuri scurte. Răspundeți sincer prin variantele ce corespund cel mai mult stării, trăirilor și cotidianului dumneavoastră. Specificări adiționale vor fi incluse pe măsură ce completați chestionarul. Unele întrebări ar putea să nu aibă nicio legătură cu Dvs la moment sau în general. Nu toți pacienții au aceste simptome sau stări, dar deoarece sunt posibile, este important ca fiecare pacient să răspundă la toate întrebările puse.

Succes!
Cum completați chestionarul? *
Далее
Очистить форму
Никогда не используйте формы Google для передачи паролей.
Компания Google не имеет никакого отношения к этому контенту. Сообщение о нарушении - Условия использования - Политика конфиденциальности