Tel: 022 82 90 27 , Email: anticamera@inn.md

IMSP Institutul de Neurologie și Neurochirurgie „Diomid Gherman” a primit o donație de la Biroul de Țară a OMS

Suntem încântați să vă anunțăm despre faptul că astăzi, IMSP Institutul de Neurologie și Neurochirurgie „Diomid Gherman” a primit o generoasă donație de la Biroul de Țară a OMS în Republica Moldova cu suportul Guvernului Germaniei și Irlandei. Este vorba despre două aparate performante de anestezie.

Această donație este un pas semnificativ în îmbunătățirea capacității noastre de a oferi îngrijire de calitate și siguranță pacienților noștri.

Aparatele de anestezie sunt o componentă vitală în intervențiile chirurgicale și procedurile medicale care necesită anestezie generală sau sedare profundă.

La evenimentul de transmitere oficială a donației a participat ministra Sănătății, Ala Nemerenco, reprezentanta de țară a OMS în Republica Moldova Miljana Grbic, coordonatorul rezident al ONU în Moldova, Simon Springett și directorul interimar al IMSP INN, Vladimir Dolghi și personalul medical al instituției noastre.

Suntem profund recunoscători Organizației Mondiale a Sănătății și Ministerului Sănătății pentru sprijinul lor constant și generozitatea lor.

Vă mulțumim tuturor pentru susținerea necontenită și pentru că sunteți alături de noi în eforturile noastre de a oferi îngrijire medicală de înaltă calitate tuturor pacienților care ajung în Institutul de Neurologie și Neurochirurgie.