Tel: 022 82 90 27 , Email: anticamera@inn.md

IMSP Institutul de Neurologie și Neurochirurgie „Diomid Gherman” a semnat contractul de proiectare a lucrărilor de reabilitare energetică a spitalului nostru

Suntem încântați să vă informăm că IMSP Institutul de Neurologie și Neurochirurgie „Diomid Gherman” a semnat contractul de proiectare a lucrărilor de reabilitare energetică a spitalului nostru.

Acest pas crucial ne aduce mai aproape de realizarea unui spital modern, eficient din punct de vedere energetic și prietenos cu mediul.

Proiectul de reabilitare energetică va aduce multiple beneficii, printre care:

Reducerea consumului de energie și a costurilor operaționale.
Îmbunătățirea confortului pentru pacienți și personalul medical.
Contribuția la protejarea mediului înconjurător prin reducerea emisiilor de carbon.

Aceste schimbări pozitive vor transforma spitalul nostru într-un exemplu de bune practici în domeniul eficienței energetice și al sustenabilității.

Valoarea proiectului de Eficiență Energetică în Republica Moldova, finanțat de Uniunea Europeană, Banca Europeană de Investiții (BEI) și Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), este de circa 70.000 euro, iar durata estimată de execuție este de până la 6 luni.
Mulțumim tuturor celor implicați în acest proiect ambițios și așteptăm cu nerăbdare să vedem rezultatele reabilitării energetice.

Vă vom ține la curent cu progresul lucrărilor!