Tel: 022 82 90 27 , Email: anticamera@inn.md

În atenția persoanelor care au suferit de infecția Covid !

Institutul de Neurologie și Neurochirurgie „Diomid Gherman” vă invită să participați la un studiu important și util pentru pacienții din Republica Moldova: „Durerile de cap (cefalei) apărute în perioada sau după îmbolnăvirea cu infecția COVID -19”.
 
Pot participa în studiu persoanele care au fost bolnave de COVID-19, și la care în timpul perioadei de boală sau după însănătoșire au apărut dureri de cap sau a avut loc o amplificare a cefaleelor, de care sufereau anterior.
 
Doritorii sunt rugați să se înregistreze în formularul de mai jos pentru a fi contactați ulterior de specialiștii Centrului de Cefalee și Tulburări vegetative al INN.
 
Studiul va include interviuri telefonice cu specialiștii în problema cefaleelor și completarea de către ei a unui chestionar standardizat. Pentru situații speciale (dureri de cap violente, persistente, care nu cedează la medicamente, etc) participanții vor fi programați pentru consultație personală de către colaboratorii Centrului de Cefalee și Tulburări vegetative a INN.
 
Medicii de familie sau alte specialități își pot înregistra în studiu pacienții cu acordul prealabil al lor.