Tel: 022 82 90 27 , Email: anticamera@inn.md

FOTO: O nouă ambulanță modernă, pentru Institutul de Neurologie și Neurochirurgie „Diomid Gherman”

Acțiune caritabilă în cadrul cooperării Consulatului Onorific al Republicii Moldova de la Szczecin cu Ambasada Republicii Moldova în Polonia, la inițiativa și cu suportul renumitului creator de modă moldovean, Daniel Racovizza.

Astfel, fundația de caritate poloneză „Podaj Pomocną Dłoń”, președinele căreia este Consulul Onorific al Republicii Moldova în orașul Szczecin, Aleksander Laskawer a dăruit Institutului de Neurologie şi Neurochirurgie „Diomid Gherman” o nouă ambulanţă modernă.

Alexander Laskawer, a menționat, în cadrul evenimentului de predare a donației, că a așteptat această ambulanță timp trei ani ca să o aducă în Republica Moldova.
Daniel Racovizza, la rândul său, s-a arătat a fi onorat că a avut oportunitatea ca să facă această donație pentru Institutul de Neurologie și Neurochirurgie.

Potrivit directorului Institutului de Neurologie şi Neurochirurgie, Grigore Zapuhlîh, această ambulanţă va fi folosită pentru transportarea pacienţilor gravi bolnavi, unitatea sanitară fiind foarte utilă pentru instituție.

Administrația Institutului de Neurologie și Neurochirurgie, în persoana directorului Grigore Zapuhlîh, aduce sincere mulțumiri, ca semn de apreciere pentru sprijinul acordat, Consulului Aleksander Laskawer și modelierului Daniel Racovizza, la fel și tututor oficialilor datorită căror a fost posibil acest gest de neprețuit pentru INN, fiind recunoscători pentru susținerea oferită, această faptă având, nemijlocit, o contribuție majoră la dezvoltarea și prestarea serviciilor medicale la un nivel înalt în cadrul Institutului.