Tel: 022 82 90 27 , Email: anticamera@inn.md

50 de ani dedicați medicinei

După 50 de ani dedicați medicine, primul reanimatolog din istoria INN-ului își încheie cariera profesională

Doamna Liubovi Ivanova, doctorul care „a creat” secția de reanimare a Institutului de Neurologie și Neurochirurgie „Diomid Gherman” marchează în acest an un jubileu profesional de 50 de ani de activitate în profesie și toți în aceiași instituție.

Dumneaei și-a început activitatea în calitate de medic neurolog în anul 1973, în urmă cu 50 de ani. Un an mai târziu aceasta s-a reprofilat în medic anesteziolog reanimatolog iar în anul 1980 a fost fondatoarea secției de reanimare din cadrul INN.

De atunci și până în 2011, timp de 31 de ani, a fost șefa secției reanimare.

50 de ani dedicați medicinei. Colegii care o cunosc pe doamna doctor Ivanova de la începutul carierei medicale a acesteia, găsesc acum doar cuvinte de laudă și plecăciuni pentru dumneaei, care potrivit lor, pe parcursul tuturor acestor ani a fost un specialist de mare valoare, iar aptitudinile sale profesionale aplicate în practică, i-au creat o imagine pozitivă în colectiv. Omul care mereu a pus pe primul loc pacientul. Omul care nu s-a oprit nicicând din a învăța și a se dezvolta. Omul care adesea e comparată cu un înger păzitor pentru care secția de reanimare este locul unde pacienții primesc o nouă șansă la viață.

Administrația IMSP Institutului de Neurologie și Neurochirurgie „Diomid Gherman” îi aduce sincere mulțumiri pentru munca colosală pe care a depus-o zi de zi, pe parcursul celor 50 de ani, în salvarea vieților omenești.